Akrilamidi - Blog

27.01.2022. 12:43:51

 Prirodni pšenični škrob je ugljikohidrat-  čisti prirodni polimer,  dobiven iz pšenice. Fizički se ekstrahira iz…

Detaljnije

Gluten
13.02.2020. 10:46:30

  Gluten (lat. „gluten "  ljepilo, više poznat pod nazivom kao pšenični gluten), najčešće se to odnosi na elastičnu…

Detaljnije

Produljenje svježine pekarskih proizvoda
27.05.2019. 14:37:29

  1. Starenje pekarskih proizvoda   Svježi i ukusni pekarski proizvodi su značajan dio svakodnevne ishrane ljudi širom svijeta. Održavanje…

Detaljnije

Loše vrijeme ne mora značiti loše poslovanje
12.02.2019. 09:37:55

Kako nismo u mogućnosti kontrolirati vremenske uvjete kao ni njihov utjecaj na kvalitetu žetve, uvijek možemo nadomjestiti nastale nedostatke sa Novozymes…

Detaljnije

Invertaza - sve o proizvodnji invertnog sirupa
26.07.2018. 09:48:05

Invertni sirup Invertni sirup se koristi kao komponenta u brojnim prehrambenim proizvodima kako bi zadržao teksturu, pojačao slatkoću i tako poboljšao…

Detaljnije

Akrilamid - sve o regulativi i redukciji akrilamida u hrani
10.07.2018. 16:43:05

1. Što je akrilamid Akrilamid je spoj koji nastaje u Mailardovim reakcijama između amino kiseline asparagina i reducirajućih šećera. …

Detaljnije

A partnership based on trust